2011-06-08
 15:26:22

Underbar dag

Ja denna dagen kan fan inte bli bättre :) Fick ett samtal igår angående ett sommarjobb jag sökt, pratade lite grann och bestämde att jag skulle komma in idag och prata mer med enhetschefen.

Traskade några 100 meter och där satte jag mig och väntade på att hon skulle kalla in mig på sitt kontor, kom in satte mig och hon frågade om mina erfarenheter.
- jag berättade att jag bara varit en vecka på äldreboende och på Sahlgrenska gyn avd för cancer i 4 veckor innan jag bröt pga graviditet!
Hon tyckte det lät kanon och gav mig jobb som sommarvikarie direkt, så kommer alltså jobba 06:45-14:30 och 14-21:15 samt varannan helg under hela långa sommaren :) fy tusan ni anar inte hur glad jag blev.
Hon frågade även om jag kunde börja jobba direkt vilket var någon timma efter mötet, men hon hejdade sig och sa att det är bättre att jag börjar imorgon och på fredagen istället så jag kunde hinns smälta samtalet hehe :)
Så nu har man väldigt många bollar i luften, jag pluggar på distans och ska jobba samtidigt som jag har sambo och barn :) Men de är det fan värt i slutändan.
Fick ändå mer hopp när hon nämnde något om en fast tjänst efter att jag är färdig utbildad i Januari ;)
Fick sen mail ifrån min lärare där hon kollat igenom första insändningsuppgiften och tyckte jag gjort väldigt bra ifrån mig, så nöjdare kan jag inte bli då den sista frågan var riktigt knepig, Det går bra nu gott folk.

Så detta firar jag med ett pass Zumba och en avkopplande stund i solariumet kl 17:00 :)

Och idag blev våran lilla Groda 8 månder <3