2011-04-09
 00:02:39

Nattkvisten

Sitter här själv och njuter av tystnaden med ett glas vitt, hjärtat & melwin sover sen en stund tillbaka men jag kan inte sova oavsett hur trött jag än är. Har kommit in i en period igen där jag har svårt att somna oavsett om ögonen går i kors på mig *Suck!!

Jag funderar nog väldigt mkt på ifall jag kommer in på skolan nu i Maj lr inte, vill ju så gärna komma in så jag kan koppla av sen när jag är färdig utbildad.
Men kommer jag inte in nu så kommer jag väll förhoppningsvis in i Augusti?.
Man kan ju inte mer än att hålla tummarna helt enkelt.

När man sitter såhär på nattkvisten så tänker man väldigt mkt på alla möjliga saker, men vad vet jag egentligen inte? det är inge dåliga tankar eller så, så tro inget annat ni få som läser.
jag tänker på hur framtiden ser ut, vad gör jag om 10 år? jobbar jag? hur är jag som mamma? vart bor vi?
Jag önskar att jag jobbar inom förlossningen som USK och har ett till barn med mannen i mitt liv, är jag gift tro?
De kan bara framtiden avgöra helt enkelt.

Nu ska jag återgå till tv tittandet och dricka upp vinet i glaset och hoppas att jag snart kan somna.
Vill bara säga till min älskade vän Camilla att jag inte glömmer bort dig bara för att jag inte nämner dig i bloggen jämt hihi. Du är bäst going och jag älskar dig för den du är fast du kan vara lite knäpp ibland ;) glöm inte det <3


Andréas, du är mannen i mitt liv *

2011-04-08
 13:31:13

Melwin 6 månader

Natten till idag alltså kl 00:04 var det exakt 6 månader sen Melwin föddes, tiden bara rullar förbi alldeles för snabbt!
Är så stolt över min lilla kille, kan inte beskriva med världens alla ord hur mkt jag älskar honom <3
Jag är så obeskrivligt lycklig tillsammans med min lilla familj jag och min underbara man har skapat!
Minns Grodans födsel som om det vore igår, visst jag hade en mardrömms förlossning men det livet som kom till oss är ett mirakel enligt mig, jag är så lycklig!
Jag lever för min familj och jag ska skydda dem livet ut, även fast jag är död så ska jag skydda dem.
KÄRLEK TILL DIG MELWIN & ANDRÉAS
2011-04-07
 13:29:19

Imorgon

Så blir lille Grodan 6 månader gammal och tiden bara flyger förbi. Det känns som om man inte riktigt hänger med.
Han utvecklas i sin egna takt och försöker gärna krypa när han ligger på mage, men det är inte så lätt som han tror att det är, hehe.
Som min mamma sa, han kanske blir en sån pojk som börjar krypa innan han ens kan sitta själv.
För visst så vill han sitta och stå upp hela tiden, men kan bara sitta själv i max 2 sek innan han tippar åt sidan!
Men jag tänker inte stressa på det utan han får ta den tiden han behöver till att lära sig. Vi har redan gjort stora framsteg med mat och välling, han dricker numera ingen ersättning, utan han får bara välling mellan måltiderna!
Jag är riktigt stolt då han innan vägrat välling! Men nu så :) Samma sak med maten, det tog tid innan han började tycka om maten från 5-6 månaders ålder! Så det ser jag som ett enormt framsteg.
Igår så fick vi som sagt nyckel ner till Trappens privata Barnvagnsrum, men när jag skulle kika in så stod det fullt av kartonger och andra saker som tillhörde grannen in under oss! Skrev då en vänlig lapp där jag förklarade att de var tvugna att ta bort sina saker därinne så jag kan ställa in min vagn, efter 1 timma hör jag hur de brötar därnere, så nu har dom rensat ur sina saker och jag ska gå ner med vagnen när A kommer hem.
Ska ringa hemförsäkringen också och kolla om hemförsäkringen täcker ifall vagnen blir stulen!
Dock så kommer vi veta att det är en utav grannarna isf, då bara dem som bor i trappen och har haft tillgång till nyckeln som kommer in där! Men känns rätt säkert ändå med tanke på att i alla kartonger som stod därinne var massa kompresser och påsar ifrån sjukhuset! Grannen har alltså vad jag misstänkte en stomipåse på magen.

Nä nu ska jag ta och dansa runt lite med Dammsugaren till Zumba musik, måste göra nått skoj av städningen.


Kärlek till dig mitt hjärta

2011-04-05
 14:52:07

Back on the track

Nu är jag tillbaka och ska försöka hålla igång bloggen lite bättre iaf..

Ja på den senaste tiden har vi ju flyttat till större lägenhet och vi trivs otroligt bra, känns så jäkla underbart med all utrymme vi har.
Sen har det väll inte hänt så mkt, har tatt det lugnt hemma med Melwin och träffat vänner!

I måndags bestämde jag mig för att nu är det dags att sätta igång med träningen igen om jag ska vara redo inför beach 2011, då Melwin ska kunna få åka och bada :)
Så igår blev det ett pass Zumba på Life, och ja säger en sak! Jäklar vilken träningsvärk jag har idag, till och med i halsen då har ja fan kämpat på bra. Fick träningsvärk redan efter passet haha då snackar vi om att jag är otränad.
Iof så har jag ju inte tränat sen Vintern -09 haha..
Så imorgon ska jag till Gymmet igen och träffa en tränare som ska visa mig hur ja ska träna igenom kroppen på det sätter jag behöver för att bli slimm igen. Ska bli intressant, men har inga större förväntningar.
Men ja ska fortsätta träna på Life Gårda ist för Centrum, där kunde man tydligen inte boka solarie lr så ingick inte solning i gymkortet, vilket det ska göra för mig som är guldmedlem.
Så blir en sista gång på Centrum imorgon för att sen gå vidare till Gårda.
Kanske kör Gruppträningar på Centrum lr nått framöver.
Jag väger nu 56 kg och har 4 kg kvar till mitt mål, sen är de framförallt att komma i form och bli lite fastare i ben och mage samt armar, så jag ska ej bygga några synliga muskler! Får se hur det går, funderar på att ta före och efter bilder med leggins och ett tajt linne för att kunna se skillnad efter all träning :)
Nä nu skriker Melwin här på golvet och har tröttnat på att ligga här hehe.


Puss & Kram