2012-05-27
 14:45:36

Söndag!

Då har jag precis lämnat över Melwin till sin pappa. Alltid lika tråkigt att lämna över honom men vi ses om en vecka igen och jag vet att han har det hur bra som helst hos Andreas =)
Själv ska jag äta upp mina mackor för att sedan röra mig mot tåget som ska ta mig till Västerås, dags för begravning för min kära gammel farmor Inga som vi nu ska ta ett sista farväl av.
Igår kom Camilla hem och kidnappade Melwin för baby shower på askims camping, jag fick i uppgift att ta mig till systemet då vi skulle ut till styrsö för en kväll med god mat och dryck till Eurovision song contest!
Hade en rolig och mysig kväll tillsammans med allihop, och självklart vann sverige wohoo =)

Saknaden efter Santos är enorm, men med allt stöd jag får gör att dagarna inte blir lika tuffa. Jag tänker på honom konstant och han finns i mina drömmer varje natt dom få timmar jag sover.
Mamma älskar dig Santos, du är världens finaste änglahund <3

Nu ska jag packa det sista för att röra mig mot spårvagnen!!
Ikväll blir det god mat och några glas vin med trevligt sällskap =)
Ha en fortsatt trevlig söndag.



Eeeeh camilla!!!!


Eurovision på 130 tum är inte dåååligt!!



Melwin jag älskar dig till stjärnorna & tillbaka tusen ggr om <3
2012-05-25
 23:50:10

Vila i frid älskade Santos

Tårarna rinner och dom slutar inte att rinna, smärtan är hög och saknaden är fruktansvärd..
Jag minns det som igår när vi var och kollade på små söta rottis valpar hos kenneln, Andreas (sonens pappa) var redan intresserad utav en liten kille, men jag fastnade direkt för lille Arvid, han var liten och oskyldig, han blev dragen i svansen över köksgolvet av sin syster, han bet på handtagen på kökslådorna och sög på mina fingrar när han låg i mitt knä, då var lilleman 6 veckor gammal.
Andreas bestämde att lille Arvid skulle han ha.
När han var 8 veckor åkte vi lyckliga som få för att hämta den lilla Santos som blev hans namn.

Vi har haft det tufft genom åren med våran lilla gangster som vi kallade honom, han var full av hyss men ändå så otroligt underbar och världens bästa hund. Vi har gått igenom svåra tider när han blev skadad och fick genomgå operationer och massa vila, men han kämpade och blev helt återställd! Åren gick och kärleken slutade aldrig att växa för honom. Vi har så otroligt många minnen av honom med åren som gått.
Andreas och jag separerade och jag skiljdes åt från Santos, längtan efter honom var enorm.
I lördags pratade vi om att Santos skulle få flytta hem till mig pga vissa omständigheter och jag blev överlycklig av tanken, men först några undersökningar hos veterinären skulle det bli, just för att utesluta sjukdom osv.
Onsdagen kom och santos var hos veterinären, allt där visade att han mådde bra men det var något som inte stämde då han bara blev sämre, Ett samtal igår som fick mig att släppa allt och springa ifrån mötet på jobbet var att Santos var tvungen att åka in akut till Veterinären.
Den eviga väntan i väntrummet var jobbig och påfrestande för tankarna som snurrade.
Vår tur kom, det pratades väldigt mkt med veterinären, hon misstänkte tumörer i magsäcken, vi fattade då ett väldigt tungt och jobbigt beslut! men det rätta för Santos och det var att han skulle få somna in.
Våra hjärtan värkte och smärtan blev stor, våran gangster fick somna in och blev världens finaste änglahund, saknaden är så jävla hemsk och mitt hjärta värker för att vi inte kommer träffa honom igen.....
Våran lilla santos skulle bli 5 år den 11 oktober, vi älskar dig så otroligt mkt Santos och vår saknad efter dig är enorm. Mamma och Pappa kommer alltid att älska dig och du har en stor plats i våra hjärtan!
Det kommer inte gå en dag utan att vi tänker på dig. Du är den bästa och så kommer det alltid att vara..
Du är vår gangster och Melwins bästa kompis, alla minnen och underbara stunder tillsammans med dig kommer vi alltid att bära med oss och det är förevigt, nu slipper du lida och vi vet att du har det bra där du är.

Jag vill tacka Nicklas & Sandra för allt stöd ni gett oss, ni är en underbar kennel och även nära vänner till oss.
Tack för att ni funnits vid vår sida. Kommer aldrig släppa kontakten med er.


Vila i frid älskade bus, du är vår kämpe
07.10.11 - 12.05.24








Mamma & Pappa älskar dig till stjärnorna och tillbaka tusen gånger om!